Vilka ändringar kan du göra i en Berättelser?

När du skapat en Berättelser, svep den till höger för att lägga till/ta bort ett lösenord eller för att ladda ner nya foton som lagts till av dina vänner. Svep Berättelser till vänster för att radera den.

För att bjuda in personer till Berättelser öppnar du den och knackar på knappen "Share" längst upp till höger på skärmen. Om din(a) vän(ner) har Capture i mobilen när du delar via sms, skickas de direkt till appen och kan börja lägga till foton eller kommentera. När personer går med i din Berättelser kan du se hur många vänner som lagt till eller kommenterat foton.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan