Vad är Capture?

Capture säkerhetskopierar dina bilder utan ansträngning och ger dig åtkomst till dem när du vill och var du vill.

När du registrerar dig får du 2GB gratis lagring. Om du vill eller behöver ha mer utrymme kan du köpa en prenumeration på vår webbsida.

Vi fokuserar på säkerhet och privat datalagring. Idag krypteras alla data med 256-bitars Advanced Encryption Standard (AES) innan den lagras på ett tredjeparts datacenter. Vi krypterar data på en uppsättning front-end-servrar i våra egna datacenter (i Norge). Datan skickas mellan kunderna och datacentren över SSL-länkar.

Vi följer norska lagar med hänsyn tagen till datalagring och våra användarvillkor.

Eftersom "Capture" finns tillgängligt på olika marknader kan du råka på ett annat namn på vår tjänst - "Min Sky".

Här är snabblänkar till de andra avdelningarna i forumet: