Ingen uppladdning eller nedladdning?

Olika lösningar för att åtgärda uppladdnings- och nedladdningsproblem beror på scenario. Ibland blir det uppehåll i anslutningen till våra servrar. Detta innebär att din applikation och våra servrar inte längre talar med varandra. För att åtgärda det kan du testa något av följande:

• Det lättaste är att aktivera Flygplansläge. Behåll läget i ungefär 10 sekunder och stäng sedan av det igen. Se om uppladdningen/nedladdningen startar.
  • För Android:Öppna Capture Timeline-vyn. Gå till "Settings" via menyn och tryck på "Upload Queue". Tryck på Paus längst upp till höger. Efter några sekunder trycker du på Resume och se om uppladdningen/nedladdningen startar.
  • För iOS:Öppna Capture i Timeline-vyn och välj "Active Upload" för att se uppladdningskön.  Tryck på Paus längst ner till vänster.  Efter några sekunder trycker du på Resume och ser om uppladdningen/nedladdningen startar.
  • Om detta inte fungerar, logga ut från applikationen. Det är viktigt att du väljer "Log out" via menyn under "Settings". Stäng inte bara ner applikationen. När du loggar ur på "iOS" får du fråga om du vill radera den lokalt sparade datan. Svara "Yes" på detta - du kommer inte förlora något innehåll på ditt konto genom att göra det. Du kanske inte får denna fråga på "Android"-enheter.
  • Har du fortfarande problem? Stäng av telefonen och starta den igen.
  • Om inget av ovanstående fungerar kanske du använder en gammal version av Capture. Öppna app store på din mobil och sök efter uppdateringar. Eller radera applikationen och installera om den. Du kommer inte förlora något innehåll på ditt konto genom att göra detta.