Ingen uppladdning eller nedladdning?

Olika lösningar för att åtgärda uppladdnings- och nedladdningsproblem beror på scenario. Ibland blir det uppehåll i anslutningen till våra servrar. Detta innebär att din applikation och våra servrar inte längre talar med varandra. För att åtgärda det kan du testa något av följande:

• Det lättaste är att aktivera Flygplansläge. Behåll läget i ungefär 10 sekunder och stäng sedan av det igen. Se om uppladdningen/nedladdningen startar.
  • Om detta inte fungerar, logga ut från applikationen. Det är viktigt att du väljer "Log out" via menyn under "Settings". Stäng inte bara ner applikationen.
  • Har du fortfarande problem? Stäng av telefonen och starta den igen.
  • Om inget av ovanstående fungerar kanske du använder en gammal version av Capture. Öppna app store på din mobil och sök efter uppdateringar. Eller radera applikationen och installera om den. Du kommer inte förlora något innehåll på ditt konto genom att göra detta.