Var finns uppladdningsinställningarna?

iOS:

Öppna menyfliken och välj "Settings". Det finns tre alternativ du kan välja under "Upload Settings":

• Ladda upp bilder automatiskt,
  • Ladda upp filmer automatiskt, och
  • Manuella uppladdningar.

De kan ställas in på antingen "Off, Always", eller Wi-Fi. Vi rekommenderar att du väljer Wi-Fi för alla tre för att undvika kostnader från din mobiloperatör.

Android:

Öppna menyfliken och välj "Settings". Det finns tre alternativ du kan välja under "Auto Upload of Photos":

• “No”
  • “Yes, Always”
  • “Yes, on WiFi (recommended)”

Vi rekommendera att du väljer "Yes, on WiFi (recommended)" för att undvika ytterligare kostnader från din mobiloperatör. Om "Include Videos" är valt kommer dina valda inställningar för "Auto Upload of Photos" tillämpas även på filmer.