Har du problem med registrering eller inloggning?

Det vanligaste felmeddelandet gäller felaktig PIN-kod. Oftast innebär det att du redan är registrerad men inte bekräftat din e-postadress. Kontrollera din e-postinkorg eller skräpmapp för ett e-postmeddelande från Telenor Digital och följ instruktionerna.  Om länken inte fungerar, kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

Vissa Android-enheter fyller automatiskt i e-postadressen med din Google Play store-adress. Kontrollera den adressen för registreringsmejlet. Använd annars "Forgotten password"-funktionen och testa din e-postadress för ditt Google Play store.

Om problemen kvarstår, kontakta kundtjänst. Vi hjälper dig via chatt dygnet runt eller så kan du skicka e-post så svarar vi så snart som möjligt.