Hvordan kan jeg slette kontoen min

Dersom du ønsker å slette din konto og ikke lengre trenger innholdet du har lagret i Min Sky tjenesten, kan du bruke Privacy Review tjenesten som er tilgjengelig fra https://privacy.telenordigital.com/pages/review. Herifra vil du da kunne starte en slette prosess imot kundeservice. Dette valget er også tilgjengelig via personvern menyen i våre apper.

Til informasjon vil dettte ikke effektueres umiddelbart, men vil ta noe tid for å bli håndtert.