Følg

Dele innhold i et delt album

Når du mottar en link fra en delt album kan du bidra som en gjest eller som en innlogget bruker. Dette kan gjøres både fra app og web, men fra app kun som innlogget bruker. Som en innlogget bruker får du også tilbud om å abonnere på det delte albumet, som betyr at det vises i din albumliste og du får varsel dersom noen andre legger til nytt innhold som nye kommentarer eller bilder.

Kjekt å vite

  • Innhold du deler i det delte albumet kan fjernes av deg eller eieren av albumet.
  • Dersom du har lagt til bilder i et delt album og sletter dette fra dine bilder i Min Sky vil det fremdeles vises i det delte albumet inntil det blir fjernet av deg eller eieren av albumet.

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse