Hvilke endringer kan du gjøre på en Album?

For å gjøre endringer på en Album kan du dra/sveipe den til venstre eller høyre. Sveiper du til høyre kan du både legge til/fjerne passord eller laste ned bilder du ikke har fra de andre som har delt bilder i Album. Ved å sveipe til venstre på Album vil du få muligheten til å slette Album fra kontoen din. Er det noen andre som har opprettet Album vil det tilsvarende alternativet være å forlate Album, slik at den ikke lenger synes i din applikasjon. Merk at bilder som finnes i din Tidslinje ikke vil bli slettet selv om du sletter en Album hvor disse er inkludert.

For å dele din Album med andre åpner du ønsket Album og trykker på Del-knappen i øverst til høyre. Hvis dine venner har Min Sky på sin telefon når du deler Album med dem vil den åpnes direkte i applikasjonen på telefonen deres når de trykker på linken. De inviterte kan da umiddelbart legge til flere bilder eller kommentere Album. Du kan hele tiden følge med på hvor mange andre som deltar i dine delte Album, enten de har lagt til bilder, kommentarer eller bare sett gjennom bildene. Har du satt et passord på Album må du også informere dine venner om dette. Deler du Album med venner som ikke har Min Sky vil de fortsatt kunne se bildene, men de vil ikke kunne legge til bilder eller kommentarer selv.

Det er ikke mulig å endre navn på en Album etter at den er opprettet.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse