Hvordan kansellere/flytte lagring fra Telenor abonnement?

Dette er en veiledning for å forklare hvordan du kan fjerne eller flytte ekstra lagring du har fått via dine Telenor abonnement styrt via Mine Sider hos Telenor: https://www.telenor.no/privat/minesider/. Ved å følge denne veiledningen vil du i første omgang fjerne ekstra lagring fra en spesifikk Min Sky-konto. Siste del av forklaringen viser også hvordan du etter å ha fjernet lagringen fra en konto, kan legge til den tilegnede lagringen du har krav på gjennom dine Telenor-abonnement til en ønsket Min Sky-konto.

Innholdet i Min Sky påvirkes ikke av å følge denne veiledningen.

1. Logg inn i Telenor Mine Sider viahttps://www.telenor.no/privat/minesider/

2. Velg abonnementet du ønsker å endre/fjerne tilknytning til Min Sky.

Er det flere tilknytninger som ønskes å endres/fjernes må hele prosessen gjøres på nytt for hvert abonnement:

3. Velg “Bytt/fjern Min Sky-bruker:

4. Du vil nå bli bedt om å bekrefte at du ønsker å fjerne tilknytningen mellom MinSky og valgt abonnement. Du vil ikke miste noe innhold i Min Sky ved å gjøre dette.

5. Når du har bekreftet fjerningen kan du bestille Min Sky fra Mine Sider til ønsket konto på følgende måte:

a) Fra startsiden på Mine Sider velger du “Bestill Min Sky”.

b) Skriv så inn epostadressen til Min Sky som du ønsker å legge til ekstra lagring på