Hva er Min Sky?

Min Sky hjelper deg å ta vare på dine bilder og videoer, slik at du enkelt kan nå dem fra din datamaskin, smarttelefon eller ditt nettbrett.

Ved registrering blir du tildelt 2 GB gratis lagring. Om du ønsker eller trenger mer enn dette kan du enkelt bestille ekstra lagring.

Sikkerhet står sentralt i Min Sky. Derfor er alle data kryptert med en 256-bit Advanced Encryption Standard (AES) før de krypterte dataene lagres hos et eksternt datasenter. Krypteringen som benyttes utføres av en mengde “front-end” servere som befinner seg i våre egne datasentre i Norge. Dataene sendes over SSL-linker mellom klienten og datasentrene.

Vi følger norsk lov i forbindelse med datalagring og brukervilkår.

Siden Min Sky tilbys i flere marked enn Norge, kan det hende at du vil komme over et internasjonalt navn (Capture) nevnt i sammenheng med Min Sky.

Nedenfor finner du lenker til ulike emner i samlingen av informasjon om Min Sky.