Hvordan deler jeg et album?

Fra nett:

Logg på https://web.min-sky.no/albums deretter klikk på ikonet med de 3 parallelle prikkene over albumet du ønsker å dele. Denne er også tilgjengelig dersom du åpner albumet først. Velg hvordan du ønsker å dele og følg videre instruksjonene avhengig av hvilken tjeneste du velger.

Fra app

Fra album menyen, klikk på albumet du ønsker å dele. Klikk på dele ikonet øverst i vinduet. Dersom de du deler med har Min sky på telefonen, kan lenken åpnes med appen, og hvor de kan begynne å legge til bilder eller kommentere eksisterende bilder. Om ikke kan leken åpnes med nettsiden der man også kan legge til bilder og kommentere uten å måtte opprette en egen bruker.