Hvordan å laste ned bilder og videoer

Fra Min Sky web til PC/Mac

• Logg inn til https://web.min-sky.no/photos med nettleseren din.
  • Når du holder musepekeren over bildene eller navnet på måneden vil en sjekkboks dukke opp. Klikk på sjekkboks ved månedsnavn for å markere hele gruppen, eller hver enkelt du ønsker å laste ned.
  • Når markert kan du klikke på Last ned teksten øverst i vinduet. Filene lastes ned i .zip format. Du kan pakke opp dette med program som WinRAR eller WinZip. Ved nedlasting av store filer, sørg for at du har en stabil internett tilkobling.

Nb: Denne operasjonen er anbefalt å gjøre med desktop eller laptop.

Fra Min sky til telefon galleri

• Velg "Bilder" fra menyen nederst i appen.
  • Press og hold på en av bildene for å markere det. Dersom du ønsker å markere flere, fortsett å klikke på de aktuelle, eller marker sjekkboksen for hele gruppen for å markere alle (hele måneden eller hele dagen avhengig av visning).
  • Når du er ferdig med utvalget, klikk på ikonet med de 3 prikkene øverst til høyre og velg alternativet "Lagre til telefon". De markerte bildene vil da lastes ned til telefonen.