Hvordan lager jeg et album?

Dette kan gjøres både fra Album og Bilder i Min Sky appen og fra nettsiden https://web.min-sky.no

Med app eller nettside fra Album menyen:

• Klikk på + ikonet (på nettsiden står teksten "Nytt album").
  • Velg privat om du kun vil se det selv, eller delt album om du ønsker at andre du deler med skal kunne se innholdet.
  • Velg hvilke bilder du ønsker å legge til eller fra app også hvor du skal legge til bilder fra og klikk på sjekkmerket eller neste for å gå videre.
  • Legg til et navn til albumet og klikk på sjekkmerket for å bekrefte.

Med app eller nettside fra Bilder menyen:

• Fra app, press og hold inne på en av bildene i listen så vil visningen endre seg og få valgbare ikoner. Fra web kan man holde musen over et bilde i listen for å se sjekkmerket og aktivere valgbare ikoner for alle i listen.
  • Velg de bildene du ønsker å ha med i album og klikk på + ikonet
  • Velg privat om du kun vil se det selv, eller delt album om du ønsker at andre du deler med skal kunne se innholdet.
  • Legg til et navn til albumet og klikk på sjekkmerket for å bekrefte.