Fungerer ikke opp- eller nedlasting?

Det kan være flere årsaker til at bildene dine ikke lastes opp eller ned slik de skal, det er også flere måter å fikse dette på. Noen ganger mister våre servere og applikasjonen kontakten med hverandre. For å få dem i kontakt med hverandre igjen kan du forsøke følgende:

• Det enkleste er å sette mobilen eller nettbrettet i flymodus i ca. 10 sekunder for så å slå av flymodus igjen. Se nå i applikasjonen om opp-/nedlastingen har startet igjen.
  • Forsøk å logge ut og inn igjen av applikasjonen. Det er viktig at du velger Logg ut via Menyen under Innstillinger - ikke bare lukk applikasjonen.
  • Om heller ikke dette hjalp, forsøk å slå av og på mobilen eller nettbrettet.
  • Hvis ingen av de ovennevnte punktene hjelper kan det hende at du benytter deg av en eldre versjon av applikasjonen. Sjekk derfor om det finnes noen oppdateringer på applikasjonen. Alternativt kan du slette applikasjonen og installere den på nytt. Du mister ikke noe av innholdet i Min Sky ved å gjøre dette.