Organisering av bildene dine

Hvis du ønsker å organisere bildene slik at du har alt fra forrige ferietur på en og samme plass kan du benytte deg av Historier-funksjonen.

Velg Historier via hovedmenyen og deretter Lag en Historie. Historier kan også lages rett fra Tidslinje-visningen via det røde feltet øverst på skjermen. Velg bildene du ønsker å inkludere i historien din og følg instruksjonene videre. Se også vår seksjon om Historier for mer informasjon.