Slette bilder

Sletting av bilder fra Min Sky kan gjøres på følgende måter:

• For å slette ett enkelt bilde åpner du opp bildet i fullskjerm og trykker på søppelbøtte-ikonet nederst til høyre.
  • For å slette flere bilder samtidig, trykk og hold inne på en av bildene i bildeoversikten din. Dette åpner da for mulighet til å velge flere bilder i listen samtidig. Du kan da velge å slette bildene fra meny øverst til høyre.

Dersom du ønsker å frigjøre plass ved å slette bilder fra telefon og beholde versjonen i Min Sky, går du til Innstillinger øverst til høyre på Meg fanen og klikker på Frigjør plass.