Slette bilder

iOS:

Sletting av bilder kan gjøres på følgende måter:

• For å slette ett enkelt bilde åpner du opp bildet i fullskjerm og trykker på søppelbøtte-ikonet nederst til høyre.
  • For å slette flere bilder samtidig, velg Fjern via Menyen øverst til venstre. Deretter velger du de bildene du ønsker å slette, trykk så på Slett-knappen øverst til høyre.

Hvis du har lastet opp alle bildene dine til Min Sky kan du trygt slette dem fra din telefon eller ditt nettbrett.

Android:

Sletting av bilder kan gjøres på følgende måter:

• For å slette ett enkelt bilde åpner du opp bildet i fullskjerm og trykker på søppelbøtte-ikonet nederst til høyre.
  • For å slette flere bilder samtidig, trykk på et ønsket bilde og hold inne i et par sekunder. Du vil da få muligheten til å velge flere bilder. Når du har markert alle bildene du ønsker å slette, trykk på søppelbøtte-ikonet øverst til høyre.

Hvis du har lastet opp alle bildene dine til Min Sky kan du trygt slette dem fra din telefon eller ditt nettbrett.