Innstillinger for opplasting

iOS:

Via Menyen i Min Sky-applikasjonen, velg Innstillinger. Her er det tre valg du må ta i betraktning under overskriften Opplastings-innstillinger:

• Auto-opplast bilder
  • Auto-opplast videoer
  • Manuelle opplastinger

Disse punktene kan settes til enten Av, Alltid eller WiFi. Vi anbefaler at du velger WiFi på alle disse underkategoriene for å unngå ekstrakostnader fra din telefonoperatør.

Android:

Via Menyen i Min Sky-applikasjonen, velg Innstillinger. Her er det tre valg du må ta i betraktning under Auto-opplast bilder:

• Nei
  • Ja, Alltid
  • Ja, Når WiFi er tilkoblet (Anbefalt)

Vi anbefaler at du velger “Ja, Når WiFi er tilkoblet” for å unngå ekstrakostnader fra din telefonoperatør. Hvis “Inkluder videoer” er valgt vil dine innstillinger for opplasting også gjelde for videoer.