Абониране

Изтриване на снимки

iOS:

Можете да изтривате снимки поотделно или групово:

  • Поотделно: докато снимката е на цял екран, натиснете иконата с кошчето в долния десен ъгъл на екрана.
  • Групово: в изглед "Дневник", натиснете "Меню" в горния ляв ъгъл на екрана, натиснете "Изтриване" и изберете снимките, които искате да изтриете. След това натиснете бутона "Изтриване" в горния десен ъгъл.

Ако сте качили всичките си снимки в профила си в Capture, можете безопасно да изтривате снимки от галерията на телефона си.

Android:

Можете да изтривате снимки поотделно или групово:

  • Поотделно: докато снимката е на цял екран, натиснете опцията "Изтриване" в долния десен ъгъл на екрана.
  • Групово: в изглед "Дневник" натиснете продължително върху някоя снимка, което ще Ви даде възможност да изберете множество снимки. След това натиснете бутона с кошчето в горния десен ъгъл, за да изтриете избраните снимки.

Забележка: ако сте качили всичките си снимки в профила си в Capture, можете безопасно да изтривате снимки от галерията на телефона си.

Беше ли полезна тази статия?
0 от 0 считат материала за полезен
Имате още въпроси? Подайте заявка